PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2020 17:56:00

Jsme připraveni respirátory na daná místa doručit ihned

Jsme připraveni respirátory na daná místa doručit ihned

Královéhradecký kraj připravuje distribuci respirátorů pro praktické lékaře, stomatology, ambulantní specialisty a lékárníky, které přislíbil dodat stát.

 Na mobilním čísle 702 238 333 se dozví aktuální informace k distribuci respirátorů. Pro další dotazy mohou použít i e-mailovou adresu ZDE.

„Máme hotové schéma distribučních míst a jsme připraveni respirátory na daná místa doručit ihned, jak je od ministerstva zdravotnictví obdržíme. V tuto chvíli ale nevíme, jaké množství respirátorů stát do našeho kraje pošle,“ sdělil hejtman Jiří Štěpán.

Kraj předně vybaví respirátory typu FF2 a FF3 pracovníky zdravotnické záchranné služby a personál v krajských nemocnicích, kteří přichází přímo do styku s nakaženými pacienty. Poté respirátory půjdou do ordinací praktických lékařů pro dospělé i děti a dorost, ambulantním specialistům, stomatologům a lékárníkům.

Klíč k rozdělování respirátorů stanovilo ministerstvo zdravotnictví a dodávky respirátorů do krajů se uskuteční v týdenních intervalech. Kraj poté zajistí distribuci v jednotlivých okresech.

Aktuální informace hledejte ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama