PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2010 15:17:00

Alibismus a schizofrenie Johnovy strany

Alibismus a schizofrenie Johnovy strany

VV Bakalu před volbami kritizovaly, šest milionů od něj jim však přišlo vhod.

Vzhledem k novým informacím o tom, že miliardář Zdeněk Bakala finančně podporoval nejen ODS a TOP 09, ale rovněž Věci veřejné, považujeme za zcela absurdní, že se tato strana Radka Johna před volbami otevřeně zastávala nájemníků bývalých bytů OKD.

V jednom ze svých předvolebních letáků dokonce tvrdila, že je Zdeněk Bakala obelhal tím, že nesplnil svůj slib ohledně možnosti odkupu těchto bytů. "Chci, aby si lidé mohli byty OKD konečně koupit," hlásá dokonce v tomto letáku Kristýna Kočí, která kandidovala za VV v Moravskoslezském kraji. Pokud VV na jedné straně Z. Bakalu kritizují a na straně druhé od něj vesele inkasují peníze na svou kampaň, je to přinejmenším důkazem alibismu a schizofrenie této Johnovy strany.

Vyzýváme tedy Radka Johna a jeho stranu, aby šest milionů, které na kampaň od Zdeňka Bakaly obdržela, buď vrátila, anebo lépe, aby jej připsala na vrub účtu sdružení nájemníků BYTYOKD.CZ, kteří by se tak mohli svévolnému postupu Z. Bakaly účinně bránit. Pokud tak neučiní, bude to další důkaz toho, že Věci veřejné zneužily v kampani důvěry občanů.

Lubomír Zaorálek, místopředseda ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama