PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2010 12:00:00

Některé Bémovy projekty jsou jen absurdním vyhazováním peněz

Některé Bémovy projekty jsou jen absurdním vyhazováním peněz

"Každý z projektů jako Olympiáda, Opencard či Cyklostezky by ve světě vedl k tomu, že primátor a jeho spolupracovníci odejdou z radnice. To, čeho jsme svědky v Praze, je svévolný hazard s veřejnými penězi," vyjádřil se místopředseda Lubomír Zaorálek.

Poslední názory a výroky primátora Béma vlastně jen okazují, jak se s veřejnými penězi zachází. Pavel Bém říká, že vznikne dodatková smlouva a dojde k dodatečnému snížení nákladů, ale neobjasní, kam stamiliony v projektu Opencard plynou. Jsou přitom zjevné nejasnosti ve vlastnících jednotlivých firem, které v těchto i jiných projektech figurují. Podle Lubomíra Zaorálka existuje v Praze 7-8 projektů, které jsou absurdním vyhazováním peněz. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama