PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2010 14:26:00

Nový předseda ODS bude snad jiný Petr Nečas

Nový předseda ODS bude snad jiný Petr Nečas

Lubomír Zaorálek pogratuloval Petru Nečasovi k získání postu předsedy ODS.

Místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek pogratuloval Petru Nečasovi k získání postu předsedy ODS. Zároveň však doufá, že to bude jiný Petr Nečas, který nebude prosazovat nulovou toleranci nebo se bude spoléhat na podporu přeběhlíků.  

"Věřím, že to bude jiný Petr Nečas než ten, který ve sněmovně mluvil často o potřebě nulové tolerance. Také věřím, že to bude jiný Petr Nečas než ten, který ještě s Mirkem Topolánkem dával spíš přednost přeběhlíkům a jejich nakupování, než dohodě. Věřím, že to bude jiný Petr Nečas než ten, který s Ivanem Langerem dělal volební kampaň, ve které, jak jsme se dozvěděli od samotného Langera na kongresu ODS, bylo hlavním strategickým cílem odradit voliče sociální demokracie jít k volbám a zároveň proměnit volby v negativní referendum o Jiřím Paroubkovi. Jsem přesvědčen, že každý má nárok na druhou šanci a doufám, že ji Petr Nečas využije a že se bude v tomto ODS změnit," říká místopředseda Lubomír Zaorálek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama