PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2010 9:13:00

Poslanec ODS Jan Bauer by měl odstoupit

Poslanec ODS Jan Bauer by měl odstoupit

K odstoupení Jana Bauera z funkce se vyjádřil místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek.

„Jan Bauer je špičkový komunální politik, v současné době lídr parlamentní kandidátky ODS v Jihočeském kraji. Kauza, se kterou je dnes spojován, je poměrně přehledná.“

V roce 2001 vložilo pod jeho vedením město do projektu Lázně svaté Markéty v Prachaticích nejkrásnější pozemky a řeklo se, že v roce 2005 budou lázně stát. Po letech je výsledek takový, že nestojí vůbec nic. Nicméně město ztratilo jakýkoli vliv  na těchto pozemcích. Podíl města z 50% klesl na 15%. Hlavním vlastníkem je dnes Ladislav Marek, podnikatel a kamarád pana starosty a dokonce do té společnosti vstoupil Markus Hasler, oficiální vlastník objektu, ve kterém trávil svou dovolenou v Toskánsku Mirek Topolánek. Kdo je vlastně ODS a jaké zájmy její politici hájí a kdo vlastně tuto stranu teď řídí? „Vyřešení této kauzy nám ukáže, co se vlastně v ODS odehrálo,“ dodal Lubomír Zaorálek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama