PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2010 9:51:00

Program ČSSD může spojit českou společnost

Program ČSSD může spojit českou společnost

Občané z vystoupení pana Horvátha, který byl kandidátem VV, vidí, jak fungují některé strany.

Proběhlo poslední jednání sněmovny, na mítincích byly rozdány poslední koblihy a volby jsou zde. 28. a 29. května občané rozhodnou o budoucnosti země. Občané z vystoupení pana Horvátha, který byl kandidátem Věcí veřejných, vidí, jak fungují některé strany, které jsou jen účelovými spolky.

Podruhé jsme byli svědky toho, jak končí pravicová vláda. Poprvé to bylo v devadesátých letech a všichni máme v paměti problémy s privatizací. Nyní se stala korupce pomalu normou. Vláda Mirka Topolánka ukázala i to, že nebyla ekonomicky zdatná, když nedokázala reagovat na příchod hospodářské krize. Lubomír Zaorálek připomíná také slib Petra Nečase, že nezavede poplatky ve zdravotnictví, aby pro poplatky zvedl hned po volbách ruku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama