PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2010 10:57:30

Šťastnou ruku ve volebních místnostech

Šťastnou ruku ve volebních místnostech

Mobilní kavárna Café DeBata ukončila ve čtvrtek svou pouť v Ostravě.

Mobilní kavárna Café DeBata ukončila ve čtvrtek svou pouť v Ostravě. Během svých cest si vyslechla bezpočet názorů, obsloužila dlouhé řady občanů a projela desítky měst. Místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, který doprovázel kavárnu po Moravskoslezském kraji, zhodnotil její působení a popřál občanům šťastnou ruku u voleb.

„Projeli jsme celou řadu obcí a měst a měst a měli jsme možnost mluvit s celou řadou lidí. Sociální demokracie má stále hodně příznivců a já jsem zvědavý, jak se to promítne do výsledku voleb a volební účasti," uvedl Lubomír Zaorálek a vyslovil přání, aby sociální demokracie dosáhla ještě lepšího výsledku než v minulých komunálních volbách. „Zdá se mi, že šance máme, ale bude záležet na tom, zda lidé k volbám skutečně přijdou," řekl.

V Ostravě na občany kromě debaty čekalo také občerstvení. Pochutnat si mohli na zabíjačce. A pro ty, co se zajímají o kulturu, bylo připraveno slosování o lístky na nový muzikál Ať žije rokenrol! Tři vylosovaní si z rukou kandidáta do senátu za Ostravu - město Ing. Antonína Maštalíře odnesli po dvou lístcích na muzikálový počin Petra Jandy a Karla Šípa.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama