PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2010 16:25:00

Věci veřejné se bojí veřejnosti

Věci veřejné se bojí veřejnosti

Proč strany před volbami neřekly, že od Zdeňka Bakaly obdržely peníze.

Nad sponzoringem ODS, TOP 09 a Věcí veřejných se pozastavuje místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek a ptá se, proč tyto strany neřekly před volbami, že od Zdeňka Bakaly obdržely peníze. "Věci veřejné se veřejnosti bojí. Tato informace by mohla voliče Moravskoslezského kraje odradit od zvolení VV," říká.

Na Ostravsku se dokonce rozšiřovaly texty VV, které kritizovaly pana Bakalu za kauzu bytů OKD - a možná byly tištěny právě za tyto peníze, což je zcela amorální.

Politolog prof. Jiří Přibáň toto nazývá hroucením veřejného prostoru, protože dochází k privatizaci české politiky a lidé, kteří dostali od pana Bakaly peníze, budou rozhodovat o sporu, který on vede se státem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama