PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.

  • TOP 09
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2014 12:10:59

Ubohost nejnižších pater ČSSD v Plzni

Ubohost nejnižších pater ČSSD v Plzni

Starosta městského obvodu Plzeň 1 Miroslav Brabec (ČSSD) dnes v tisku oznámil, že post předsedy kontrolního výboru získá představitel ODS. A to i přesto, že ODS dostala ve volbách méně hlasů než TOP 09.

Problém nevidím v tom, kým bude kontrolní výbor obsazen, to se v politice stává, ale v samotném zdůvodnění. Miroslav Brabec totiž uvedl, že ODS je „ nejsilnější opoziční stranou, protože na velké radnici vládne.“

Stručně řečeno, starosta Brabec je raději, když ho na obvodě bude kontrolovat někdo, kdo s ním na "velké" plzeňské radnici vládne, než ten, kdo ho "trápil" a upozorňoval na nešvary minulé čtyři roky. V politice na západ od nás by takový výrok politika diskreditoval na dlouhou dobu, ne-li navždy, u sociální demokracie na Plzni 1 je naopak předpokladem pro to, stát se starostou.

Marek Ženíšek
předseda TOP 09 Plzeňského kraje a poslanec Parlamentu ČR 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama