PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.

  • TOP 09
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2016 10:44:05 - Mirka C.

Zeman

Jak velkou šanci dáváte vašemu návrhu, že prezident bude odvolán za velezradu? Určitě přestřelil a určitě to nepřizná, ale taky si myslím, že tohle není velezrada, i když máte pravdu, že nás tím ohrožuje. To on ale dělá svými prohlášeními už dlouho

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2016 23:17:27 - PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
 Přijde mi daleko horší to, že česká společnost je už natolik zvyklá na toto prezidentovo chování, že už jí pak skoro nic nepřijde jako alarmující. Kdo si teď vzpomene na finlandizaci Ukrajiny, jeho urážky směrem k Pussy Riot, jeho vystoupení s Konvičkou, jeho výroky k uprchlické vlně, či jeho nadstandardní vztahy s Čínou, kdy prezidentovým poradcem pro čínské otázky je člověk napojený na zpravodajskou službu Čínské lidové armády. A mohl bych pokračovat velmi dlouhým výčtem přešlapů, které byly svou povahou vždy velmi na hraně. Co se týče žaloby za velezradu, při současném složení Senátu ČR se obávám, že tato žaloba by neprošla.