PhDr. Martin Klika, MBA, DBA

  • SOCDEM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2014 10:20:08

Pojďme volit a změňme obce k lepšímu!

Pojďme volit a změňme obce k lepšímu!

Česká města a obce včetně mého Litvínova by v roce 2018 měla být v mnohem lepším stavu než dnes. Právě proto je třeba jít volit.

Jaký má být Litvínov roku 2018, tedy za čtyři roky, kdy bude skládat účty dnes a zítra zvolené zastupitelstvo? Jsem přesvědčen, že město má bezpečnější, příjemnější, a že každý, kdo chce pracovat, by měl mít šanci získat v Litvínově a okolí dobré místo. 


Chceme, aby město přestalo skomírat a konečně začalo plnohodnotně žít. Centrum města nesmí být „městem duchů“, ulice nesmí patřit hlavně divným existencím; dnes rostoucí problémy v sídlištích jako je Janov musí být vyřešeny. Musí dobře fungovat sociální služby pro seniory. Mladé rodiny musí mít šanci na dobré bydlení a kvalitní školy pro své děti. 


Česká strana sociálně demokratická si zkrátka přeje, aby náš Litvínov přestal zaostávat za okolními severočeskými městy a znovu získal lesk, který mu patří. Aby tomu tak v roce 2018 opravdu bylo, musí být splněn jeden zásadní předpoklad – rozhodněme o osudu města tím, že půjdeme volit! 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama