PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2015 8:10:38 - Kladeňačka

Předsednictví Rady OSN.

Dobrý den vážený pane europoslanče Ransdorfe .Dnes jsem se dozvěděla jednu znepokojivou,absurdní zprávu a to,že do čela Rady OSN se dostala Saúdská Arábie,která se řídí a praktikuje zákon šária.Jak je to vůbec možné? Znamená to že Rada OSN uznává zákon šária, stínání hlav a následné ukřižování protivládních demonstrantů? Jedna zoufalá matka nazývá B Obamu HLAVOU SVĚTA a prosí jej o záchranu svého syna , kterému hrozí právě krutý trest šária za účast na protivládní demonstraci .HLAVĚ SVĚTA nevadí zákon šária v OSN,utínání hlav a ukřižování protivládním demonstrantům? Jedině kdo HLAVĚ SVĚTA USA B Obamovi vadí je protifašistické Rusko?Jak může prostý mírumilovný občan ČR i světobčan vůbec porozumět HLAVĚ SVĚTA hrající si na hummání demokraty a přitom uznávající s t ř e d o v ě k ý zákon šária?Proč HLAVA SVĚTA USA nenařídí sobě i svému vazalovi EU tvrdé SANKCE proti NEdemokratické diktátorské Saúdské Arábii?Není to účelové farizejství?Děkuji za odpověd´ a at´se Vám daří práce pro nás v EP.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 23:16:02 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, děkuji Vám za přání a posílám pozdrav do Kladna, kde se narodila moje dcera :-)  Pokud si dobře vzpomínám, Henry Kissinger kdysi uvedl, že být přítelem USA je  cesta do pekla. Američané totiž nemají přátele, jenom své zájmy. A George Friedman neskrývá, že hlavním zájmem je nedovolit spojenectví Německa (Evropy) a Ruska. Protože to by byla aliance tak silná, že by byla schopná připravit Američany o roli světovládce. Spojeným státům nevadí islamista hrající absurdní roli ochránce lidských práv. Jim vadí ti, kteří jsou samostatní.