PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2018 18:41:05

Co se to tady děje?

Co se to tady děje?

Izrael zrušil deportaci 35 tisíc afrických migrantů zpět do Afriky poté, co se dohodl s úřadem OSN pro uprchlíky na odeslání více než 16 tisíc z nich do Evropské unie.

To snad není možné. Nejprve napomáhají vyvolat válku v arabském světě a miliony se dají na pochod na Západ, poté zničí sever Afriky a opět miliony jsou na cestě do Evropské unie.

Izrael přijímal Afričany proto, že to je ztracený židovský kmen, když se jich ale navalily desítky tisíc a nevědí co s nimi, tak se dohodnou ne s Evropskou unií, tedy mimo jiné s námi, ale s OSN, že je pošlou k nám. OSN je ničemná organizace, jejíž zaměstnanci a vedoucí pracovníci si užívají v luxusních resortech za naše peníze a jejíž vojáci kradou, znásilňují a obchodují s drogami a nezletilými prostitutkami. A s takovou bandou povalečů se Izrael dohodne. To je o nás bez nás, jako v Mnichově 1938.

Každý ať si řeší svoje problémy sám u sebe doma a netahá do toho nás. Ať si je Izrael nechá anebo ať je pošle zpátky do Afriky. Tečka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama