PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2017 20:37:28

Glosa na nedělní večer

Glosa na nedělní večer

Nevím, čím to je, ale o Velikonocích na mne útočí témata, která se zase tak moc k tomuto svátku nehodí. Nejspíše to bude ale vina oficiálních médií. Ta místo toho, aby hovořila o tématech s těmito významnými dny spojenými, zaplavují éter naprostými n

Skutečně ani minuta není věnována křesťanství, tradicím a významu tohoto data a jeho protagonistů jako podstaty našeho přístupu k životu. Nejspíše proto, abychom neurazili přivandrovalce, kteří nás i naši kulturu a vyznání nenávidí. Ono už to začalo o Vánocích, svátku narození Krista a nyní to pokračuje i na svátek ukřižování našeho spasitele.

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Média, ať již veřejnoprávní nebo soukromá působící v České republice a jejich vedení a majitelé jsou úhlavními nepřáteli našeho národa a naší země. Nedělají nic jiného, než matou veřejnost, manipulují s ní a prezentují jen ty osoby a ty názory, které se jim hodí právě ke stále zrychlující devastaci země.

Jedna z manipulujících polopravd příkladem. Je tady konečně jaro a začíná tak letošní turistická sezóna. V loňském roce navštívilo naši zem 31 milionu turistů. To zní hezky a ty, kdo podnikají v cestovním ruchu jistě musí taková zpráva potěšit. Problém je v tom, že většina z těch milionů turistů stráví v naší zemi jeden den. Nepředstavujme si však den od nevidím do nevidím. Prostě sem vjedou, prohlédnou Prahu možná Karlštejn, Hlubokou nebo Český Krumlov a nejbližším hraničním přechodem zase vypadnou, třeba na nocleh v Rakousku nebo Německu, kde je délka pobytu podstatně delší. Takže suma sumárum několik hodin. Kromě prohlídky pamětihodnosti tak stihnou jedinou věc, a to je navštívit přilehlou toaletu.  

Závěrem tedy můžeme odpovědně konstatovat, že Česká republika má jako rozvojová země koncipován turistický ruch naprosto nevhodným způsobem a ten je řízen naprosto neschopnými (ostatně tak, jako ve všech ostatních oborech, kromě financí, které jsou vedeny největším dosažitelným zlodějem) úředníky, neziskovými organizacemi. Zapomenout nesmíme ani na rádoby podnikatele z Asie a jejich přidružený kulinářský e-shop.

Proto také jediné, co z turistického ruchu naše ekonomika má je právě to, co tady zahraniční turisté zanechají během své bleskové návštěvy na toaletě.

Naprosté h….!  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama