PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2018 17:07:05

Hanobení národa, státních symbolů a zvěrstva zastupitelů

Hanobení národa, státních symbolů a zvěrstva zastupitelů

O těch dvou divadelních představeních již bylo napsáno hodně komentářů i velmi rozhořčených. Bylo prý podáno i hodně trestních oznámení.

To však vůbec nevadí, hlavní je, že si všichni, komu jsme svěřili moc, tedy zastupitelé, poslanci i vláda uvědomí, jaké jsou skutečné názory veřejnosti. Zcela odlišné od těch, které jsou jako oficiální prezentovány kolaboranty a zrádci národa v různých stranických kabátech. Pro ty, co nemají čas sledovat všechny zprávy se nejvíc proti protestním akcím ohrazovali funkcionáři ANO a ODS za alibistického mlčení rádoby „vlastenců“, kteří po zasednutí u koryt jak krajských či parlamentních, již ztratili poslední zbytky předstírané bojovnosti a lásky k vlasti.

Ovšem, že to někomu z mocných dojde jsem se jenom bláhově domníval. Z této bláhovosti mne vyvedlo hlasování radní Jihomoravského kraje, kteří slíbenou dotaci pro festival, který by se měl správně nazývat Hanobení národa, víry a státních symbolů, schválili v původní výši. Jako chytrá horákyně však dali dovětek, že se tyto peníze nemají použít na financování těch dvou her, které vzbudily protesty veřejnosti. Já se tedy ptám, jak to asi zkontrolují, jak poznají, jak byla zkonzumována dotace?

Za to, co předvedli umělci si nezaslouží ani haléř z veřejných rozpočtů natož milion korun. Proto se musela s trestním oznámením přidat i naše Republikánská strana.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama