PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2017 19:14:52

Je mi smutno

Je mi smutno

Po delší době jsem opět zavítal na zasedání zastupitelstva brněnské městské části Bystrc.

Ne, že bych se nezajímal o běžné záležitosti obcí, ale těch je v naší malé zemi takřka šest a půl tisíce, takže se jen obtížně mohu objevit tam, kde jsou na pořadu záležitosti s širším dosahem. A tomu tady bylo. Jedním z projednávaných bodů byly totiž výroky zastupitelky paní Bavarjanové na adresu rodičů jednoho žáka základní školy. Kauza Hynek Charous.

A tomu tady bylo. Jedním z projednávaných bodů byly totiž výroky zastupitelky paní Bavarjanové na adresu rodičů jednoho žáka základní školy. Kauza Hynek Charous.

Rodiče jednoznačně prohlásili, že si nepřejí, aby jejich dítě bylo indoktrinováno jakousi podivnou neziskovou a jejím programem Edison. Vznešený název odvolávající se na snad největšího vynálezce moderní doby a tudíž evokující výchovu dětí k vědecké, tvůrčí činnosti, vynálezectví, prostě něčemu prospěšnému pro budoucnost nejen jich samotných, ale celé společnosti.

Omyl nemůže být větší. Program Edison je maskovanou indoktrinací dětí přesahující indoktrinaci v nejhorších letech komunistické diktatury v padesátých letech minulého století. Indoktrinaci o to nebezpečnější, že se rodiče dětí, ani samotné děti dopředu nedozví, co bude tématem. Původní strohá informace poskytnutá na třídních schůzkách dokonce hovořila jenom o návštěvě dětí z Afriky. Sice vyvolala zděšení u dětí, které si myslely, že budou muset jet na výměnný pobyt do Afriky. I ti nejmenší mají tolik rozumu, aby se takové možnosti zhrozily.

Skutečnost však byla ještě horší, do školy vtrhli dospělí muslimové černé pleti. Můžeme se jen domnívat jaké stopy mohlo takové setkání na dětech zanechat. Rodiče jediného žáka protestovali a zastupitelka městské části na ně chtěla poslat sociálku, aby jim dítě odebrala.

Je s podivem, že se takový bod vůbec dostal na program jednání zastupitelstva. Tím se však bohužel veškerá energie zastupitelstva a zastupitelů natolik vyčerpala, že již nebyli schopni k tomuto bodu jedné jediné věty. Jako zařezaní mlčeli i zástupci místního hnutí Bystrčáci, ještě nedávno mající dosti radikální řeči. Asi by se to nelíbilo jejich sponzorovi, a tak bližší košile nežli kabát. Z řad občanů Bystrce potom vystoupili jenom rodiče žáka a jeden další občan, kterému byly poskytnuty pouze dvě minuty. Nikoho jiného ke slovu nepustili. Následně mělo zastupitelstvo přijmout usnesení, ale to jaksi přešel předsedající mlčením.

Nemůžeme přehlížet tuto alarmující událost, netýká se totiž jenom jedné obce jako zřizovatele základní školy. Stejná situace je po celé zemi. Rodina je soustavně rozbíjena, autorita rodičů snižována až na nulu. A to vše v zájmu vlny přivandrovalců, kteří mají za peníze Sorose, Rockefellera a jim podobných dokončit devastaci Evropy a jejích národů.

Zastupitelka, která vyhrožovala rodičům by měla být odvolána. To by ovšem musel platit náš původní návrh na odvolatelnost politiků z roku 1992. Kdyby ovšem měla dostatek soudnosti a především inteligence a morálky, odstoupila by sama.

Rodina je posvátná, posvátný je také vztah rodičů a dětí. Nejen proto, že se tak nedávno kupodivu vyjádřil i Ústavní soud České republiky, ale především proto, že bez respektování rodiny nelze budovat zdravou společnost. Nerespektování těchto principů totiž vede jedině k dekadenci, deviacím a rozvratu celé společnosti končící buď vyvražděním nebo utonutím atomizovaných jedinců v bahně zrůdností.

Celou věc budu i nadále pozorně sledovat a na případné další projednávání určitě opět dorazím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama