PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2017 13:02:51

Juncker zešílel nebo byl totálně sjetý

Juncker zešílel nebo byl totálně sjetý

Předseda Evropské komise, jakési evropské vlády prohlásil, že si bohatí lidé na Západě nedovedou představit bídu, ve které žijí lidé v chudých zemích Evropské unie. Jako příklad jmenoval lidi na severní Moravě.

Tento stav je podle něho neudržitelný, a proto musí unie posílat miliardy do těch nejchudších regionů. Už si dovedu představit, jak budou mezi sebou soupeřit Bulhaři, Rumuni, my a další střední a východní země unie, která bude vypadat víc nuzně, aby dostala větší příspěvek. Rumuni se stáhnou do zemljanek, Bulhaři do děr, které tam mají ještě z doby turecké nadvlády, ale co my, chudáci. My si budeme muset honem rychle obstarat nějaké hadry, které se neprodaly ani u Armády spásy a delegace Evropské komise vodit jenom do Chánova. Bude to opravdu náročná soutěž o milodary z Bruselu.

Přitom opilec Juncker zapomněl na to, že Česká republika je čistý přispěvatel do rozpočtu unie, který prožírají on a jemu podobní bruselští úředníci a sluhové. Kolik toho v Bruselu doslova prožerou si můžeme představit podle toho, že i uklízečka v unijní centrále má v přepočtu 70 000 měsíčně, k tomu bydlení na úrovni, školství a zdravotní péči mnohem lepší než v ČR, a to vše zdarma pro celou rodinu.

Blábolení opilců a feťáků nelze brát vážně, on má nejspíše právě Juncker tu opičku plačtivou, a tak se rozněžnil nejspíše nad obrázkem rumunských cikánů.

Bruselští byrokraté a jejich europoslanečtí nohsledi by nás mohli ušetřit takovýchto uslintaných výlevů. Jediné řešení je rozpustit unii a zrušit společnou měnu. Jinak dopadneme jako země socialistického tábora, kdy ti bohatší čekali na ty chudší tak dlouho, až byli žebráci úplně ze všech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama