PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2017 20:30:30

Kdo tady lže?

Kdo tady lže?

Ministr vnitra Chovanec prohlásil, že jsme z kvóty, kterou nám určila Evropská komise, tj. 1 600 přivandrovalců, přijali pouhých 12 kusů.

To zní povzbudivě a promiňte mi ten germanismus, jeden by si mohl myslet, že vláda zastává konečně rozumné stanovisko k přivandrovalecké krizi a dokonce, že projevila ve vztahu k Bruselu jistou míru odvahy.

Vzápětí však upoutá titulek dnešní iDnes, kde si soudy stěžují na přetíženost imigrační agendou neboli projednáváním imigračních sporů. Tedy odvoláními přivandrovalců proti rozhodnutím o jejich deportaci, neudělení statutu uprchlíka, azylu, atd. V předloňském roce těchto sporů bylo zhruba 560, loni již 800 a tento počet dále roste.

Když jsme tedy přijali 12 (slovy dvanáct) přivandrovalců, jak je možné, že se na soudech projednávají stovky sporů jejichž účastníky jsou přivandrovalci.

Zůstává rozum stát, jak může dvanáct přivandrovalců vést stovky sporů. Jedinou odpovědí na tuto záhadu je konstatování, že někdo lže, buď soudci, nebo vláda. Nakonec ale stejně dojdeme k závěru, že lžou všechny tak zvané pilíře demokracie, moc výkonná (vláda), moc zákonodárná (parlament) a moc soudní. Všechny tyto pilíře jsou dokonale shnilé a snaží se ze lží vytvářet mlhu, aby lidé včas neodhalili jejich pravé úmysly. Úplnou likvidaci našeho národa a vlasti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout