PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2017 9:53:13

Komárek – typický příklad Babišova zaměstnance

Komárek – typický příklad Babišova zaměstnance

Sémanticky „komárek“, to by měl být takový malý komár.

Sémanticky „komárek“, to by měl být takový malý komár. Hodně bzučet a málo dělat. Bohužel v české kotlině i takový malý komár dokáže napáchat hodně škody, přestože nic nedělá. Připomínám, že právě tento dříve komunista, novinář, dnes patolízal a podržtaška svého zaměstnavatele se může strhat ve svých adoracích na estébáka a komunistu. Jde mu přeci o dobré místo na kandidátní listině, a tak nehraje žádnou roli ani to, že jej, tak jako všechny ostatní patolízaly, jeho zaměstnavatel neplatí. Jeho zaměstnavatel je totiž natolik lakomý, že si svoje nohsledy nechává proplácet ze státního rozpočtu, tedy z našich daní.

Připomínám, že ten „komárek“ před lety ve svém sloupku v Mladé frontě o mně napsal, jestli něco provedl, tak ať ho zavřou a jestli ne, tak ať ho zavřou taky, za to, co hlásá. Lze jen těžko lépe vyjádřit pohrdání demokracií, svobodou projevu a právním státem, než jak to formuloval právě ten „komárek“.

Tento jeho výrok jasně vyjadřuje jeho přesvědčení, jeho názory, a především jeho morálku. A všechny tyto atributy jsou společné všem zaměstnancům Babiše, ať již nyní zastávají pozici poslance, ministra, senátora, zastupitele nebo jakoukoliv jinou v dozorčích a správních radách státních a polostátních podniků.

Blíží se parlamentní volby, ideální doba pro porovnání před čtyřmi lety daných billboardových slibů a jejich plnění. To by mělo být základním a jediným měřítkem při rozhodování komu dát hlas.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama