PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2017 8:53:53

Krvavé potlačení poklidného referenda

Krvavé potlačení poklidného referenda

V dnešním roztříštěném světě se můžeme jenom dohadovat, zda za snahou Katalánců osamostatnit se na Španělsku je skutečně jenom jejich národní uvědomění, nebo jsou za vším Bilderberg a Soros, kteří se takto snaží definitivně rozbít národní státy Evrop

 Naše vlastní neblahé zkušenosti po roce 1989 nás nabádají k opatrnosti, protože ne každá revoluce opravdu revolucí je, a ne každé rozdělení národů je pro tyto národy prospěšné. Většinou jde jen o vytvoření více koryt pro hladové politiky a jejich nohsledy, protiústavní rozbití Československa je toho jasným důkazem. Jisté však je, že byla nasazena policejní síla s nebývalou brutalitou, jakou Evropa již dlouho nezažila. Bezhlavé bití neagresivních občanů, šlapání těžkooděnců po ženách, zkrvavené tváře seniorů, střílení „zatím“ jen gumovými projektily. A to vše jenom proto, že katalánská vláda chtěla uspořádat referendum, které jim zajišťuje ústava a Listina základních lidských práv a svobod.
To vše je v přímém kontrastu s jednáním policie vůči evidentně agresivním a mnohdy ozbrojeným hordám muslimských okupantů v Evropských zemích. Zde jsme svědky naprosté pasivity, ustupování a mnohdy i krytí kriminálních činů těchto přivandrovalých parazitů. Jak se ale k tomu staví neziskové organizace, a především vládnoucí evropská garnitura sdružená v Bilderbergu, který diriguje nikým nevolenou, tedy samozvanou Evropskou komisi? Najednou se rozprostřelo ticho, bruselská byrokracie mlčí, jinak tak hluční ochránci lidských práv, zvláště když se jedná o černé přivandrovalce, mlčí. To je velmi podezřelé. To by měl být hlavní důvod pro názor, že se skutečně v případě katalánského referenda jedná o národní uvědomění Katalánců. 
Co ale bude následovat? Urychlené zformování Evropské unijní armády, která by mohla být nasazena kdykoliv a kdekoliv v Evropě. Potom stačí, aby se třeba jakýkoliv národ postavil proti kvótám na přijímání přivandrovalců. Pošle se proti nim nejenom místní policie, ale také unijní armáda a ti krvavě potlačí jakýkoliv odpor, jakékoliv hnutí a jakékoliv samostatné myšlení. A každý může vzít jed na to, že příště nepůjde o gumové projektily, které se staly jenom předehrou k daleko krvavějšímu útlaku. Příště se bude střílet ostrými, příště se budou mrtví odpůrci zvrhlé ideologie a praxe unie házet do hromadných hrobů. A vůdci takových povstání, pokud přežijí, budou odvlékáni do tajných vězení na převýchovu waterboardingem a dalšími „humánními“ prostředky mučení. Zdá se vám takové tvrzení přitažené za vlasy? Ruku na srdce, kdyby vám někdo při našem vstupu do EU v roce 2004 vykládal historky za třeba jen poslední dva roky ( teroristické útoky ve městech, podřezávání a útoky kyselinou za bílého dne, omezování svobody slova a osobních svobod občanů EU, multikulturní indoktrinace škol…) nepřipadalo by vám to stejně šílené a nemožné?
Když Skotové vyhlásili referendum o odtržení od Spojeného království Velké Británie a Severního Irska centrální londýnská vláda vyjádřila ústy ministerského předsedy značnou nelibost. A to bylo vše. Nikdo neblokoval hlasovací místnosti, nikdo nenasadil těžkooděnce, nikdo nestřílel gumovými projektily do vlastních lidí. Proč takový rozdíl mezi chováním Londýna a Madridu? Požehnáním pro Británii je, že je oddělena od kontinentální Evropy kanálem, byť nijak širokým. Požehnáním pro Británii je, že nepřijala euro, které by ji totálně zotročilo. Požehnáním pro Británii je, že zastavila alespoň částečně přivandrovalce ještě před kanálem. Požehnáním je Brexit.
Kontinentální Evropa, který je celá v područí šílené bruselské neomarxistické diktatury a kráčí mílovými kroky do zkázy. Její občané si mohou říci, ještě včera, den před zběsilým řáděním fašistické policejní soldatesky v Katalánsku jsme stáli na kraji propasti. Dnes se však již volným pádem řítíme do propasti totálního zničení národů, kultury a víry Evropy. Dnes se již řítíme do propasti na jejímž konci bude zdevastovaná neúrodná krajina, továrny plné otroků, masa bezprávných stínů ovládaných od kolébky do hrobu Velkým bratrem.
Letos na podzim máme poslední příležitost říci jasné NE. Máme poslední příležitost vzepřít se neblahému osudu, který je nám a našim potomkům připraven. Jasně říci, tohle jednání do Evropy 21. století nepatří! Jdeme k volbám a volíme Republikány, volíme 23.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama