PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2018 13:18:20

Němci nenajdou polovinu z přivandrovalců určených k vyhoštění

Němci nenajdou polovinu z přivandrovalců určených k vyhoštění

A dodávám, že tu polovinu přivandrovalců, kterou najdou stejně nakonec nevyhostí, protože se na ně sesype horda šílených aktivistů, kteří jim v tom fyzicky zabrání.

Nepočítaje advokátní kanceláře, které si ze zastupování přivandrovalců udělali fantasticky vynášející byznys financovaný Sorosem. Za uplynulý rok tak Německo nevyhostilo ani jednoho přivandrovalce.

A v tom je zásadní problém. Pokud jsme v Evropské unii a Německo bude dále přijímat přivandrovalce, ti mohou bez jakýchkoliv problémů cestovat po celé Evropě, a tedy usazovat se i tady u nás.

Takže kvůli vstřícné politice Německa tady budou přivandrovalci tak jako tak. Řešením, když zatím nebylo ani vyhlášeno referendum o vystoupení z EU a hned tak vyhlášeno nebude, protože hlasovací mašinérie, která ve sněmovně vládne a zatím zlikvidovala jakýkoliv pozitivní návrh a vyžívá se jenom v bezduchém a naprosto neškodném plácání čteném z papíru, mohli bychom si vzít za vzor Maďary.

Jakmile je jakékoliv opatření, jakákoliv směrnice podezřelá z omezování národní suverenity, prostě je odmítnout podepsat. To bychom ovšem museli být skutečný národ, kterým na rozdíl od nás Maďaři jsou. Hrdým, statečným a pevným v názorech. Nemohli bychom být již dopředu ustrašené bytosti se zlomenou duší, neschopné akce a vyžívající se ve skandování a poskakování jenom tam a tehdy, když je to naprosto bezvýznamné pro chod státu a národa, a proto vládnoucí bandou schvalované. Viz oslavy sportovních úspěchů, které povolovali i komunistické úřady i když pod kontrolou estébáků jako byl Bureš. V diskuzích na internetu se mnoho lidí ohání výzvami k neposlušnosti nebo dokonce odporu proti vládnoucí bandě. Přitakávají přitom politikům, kteří jsou svým hlasováním v parlamentu a chováním mimo něj přímo odpovědní za situaci, která zde dnes je a za to, že banda bez důvěry parlamentu může neomezeně vládnout. Když však dojde na skutečnou akci, jako například náš sobotní protest (26. 5. 2018) v Brně proti sprosté urážce národa a vlasti a jeho tradic, tak všichni zalezou, včetně těch, kdo předstírají statečnost jenom z bezpečí zatuchlé sněmovny, ale mimo ni jsou z nich jenom ustrašení srabi.

Tak zlomení na duchu i na těle, plané debaty jsou k ničemu, právě tak jako podporovat Burešovy patolízaly a k akci se stejně nikdo neodhodlá, právě tak jako po únoru 1948, srpnu 1968, sametovém podvodu v roce 1989 a nástupu nové totality v únoru 2018.

Občané, spěte klidně, spasitelé se o vás postarají. Odpočatí se potom můžete věnovat bezduché robotě v Burešových robotárnách, spaní u desítky let starých televizních seriálů a povolených oslav hodně vzácných okamžiků úspěchů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama