PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2017 12:47:20

Orbán nezklamal a vykopal Sorose

Orbán nezklamal a vykopal Sorose

Soros bude s největší pravděpodobností i se svojí školou, která podkopávala demokratický režim, vychovávala multikulturní aktivisty a zajišťovala neustálý příval přivandrovalců, Viktorem Orbánem za aplausu většiny Maďarů, vypovězen z Maďarska.

Moc hezké, zasloužilo by si to ovace ve stoje. Pokud by tady nebylo jedno velké ale. A tím je situace v naší vlastní zemi. Je hezké oslavovat hrdinské činy jinde, je však zbabělé strkat hlavu do písku a předstírat, že se nic neděje ve vlastní zemi.

Z Maďarska bude Soros, původem taktéž Maďar, vyprovozen. Avšak pouhých několik kilometrů severozápadním směrem se mu dostalo vřelého přijetí. Orbán vyprovodí Sorose, tomu se však dostalo vřelého přijetí od Babiše a Drahoše. To se nám to skutečně hezky rýmuje.

Jak Babiš, tak Drahoš totiž bleskurychle nabídli Sorosovi a jeho škole útočiště v České republice. V případě, že Babiš zvítězí v říjnových parlamentních volbách, přesune se Soros se svojí bandou šílených multikulturalistů, vykalených debilů a zhulených feťáků do naší země. Evidentně nemám místní oligarcha ještě dost a žádné peníze mu nesmrdí. Vědátora, který právě vypadl ze skleníku Akademie věd, nemá cenu komentovat. Kdo tohle chce, volí Babiše, nebo jeho nastrčené nohsledy vydávající se za referendové vlastence.

Jasně si řekněme, Soros je zlo, které nemá v naší zemi co pohledávat. Nebudeme si zde podporovat pátou kolonu v jejímž čele stojí zrůda, která zcela úmyslně podkopává vliv Západu, rozkládá demokratické země, útočí na finanční trhy, podporuje uprchlickou vlnu a podílí se na šíření dezinformací prostřednictvím jím ovládaných médií. Místo přesunu zbytečné školy do Prahy, by se měl pan Soros přesunou za kolegou Davidem Rockefellerem a dát všem slušným lidem už jednou pro vždy pokoj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama