PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2016 12:28:42

Proč vždy až po boji je každý generálem, zvláště v České republice

Proč vždy až po boji je každý generálem, zvláště v České republice

Netradiční přání do nového roku.

Netradiční přání do nového roku.

Barack Hussein Obama právě končí svoje druhé volební období. Na počátku jeho úřadování, nebo možná ještě při jeho kandidatuře, ono je to přeci jenom pár let, jsem hovořil a psal o tom, že se v žádném případě nenarodil na území Spojených států amerických a že tedy nesplnil zákonnou podmínku pro kandidaturu na prezidenta.

Je zcela jasné, že se narodil v Africe. Další překážkou by mělo být, že se stal občanem Indonésie, což automaticky znamená ztrátu občanství amerického. Jde jen o fakta, takže můžeme naprosto pominout jeho výcvik v duchu islámu, neboť jeho učitel byl jedním z nejhorlivějších propagátorů Alláha a jeho proroka Muhammada.

Rodný list je základním dokumentem každého Američana, bez kterého nemůže vlastně vůbec nic, právě tak jako číslo sociálního pojištění. Přestože rodný list provází Američany při vstupu do školky, školy, střední školy, získání řidičského průkazu, atd. Nedochoval se ten Obamův z doby před rokem 2006 ani v jediném exempláři.

Když byl již jako prezident donucen předložit rodný list, předložil úplně nový exemplář vydaný v roce 2007.

Tuto informaci jsem doplnil v druhém roce jeho pobyt v Bílém domě osobním průzkumem v jeho údajném rodišti v americkém státu Hawaii.

Přímo na ostrově Oahu, kde ho jeho matka měla porodit neexistuje jediný svědek jako lékař, porodní asistentka, zdravotní sestra, kazatel, kněz, soused, nebo alespoň nebo jediný doklad jako nemocniční záznamy, záznam o ošetření u jakéhokoliv pediatra, vzhledem k tomu, že děti bývají nemocné, alespoň občas.

Podle sdělení místních matka porodila Obamu v Keni a tam odtud jej propašovala na Hawai´i. O tom je přesvědčen každý obyvatel ostrova Oahu, s opačným názorem jsem se nesetkal ani jednou.

Česká republika ani názor jejích občanů sice neovlivní americkou politiku a vnitřní záležitosti, ale musím tento fakt připomenout jako memento toho, jak je vše v České republice zpozdilé. Když jsem tedy před lety problematiku legality prezidentství Obamy rozebíral nenašel se v České republice ani jeden jediný politolog, politik, poslanec, senátor, který by tento názor podpořil. Prostě ticho. Zato dnes, když Obama končí (zaplať Pánbůh), máme plnou republiku, alespoň podle novinových článků, odborníků veškeré provenience, kteří přispěchají a pro zvýšení své popularity si kopnou do mrtvoly.

Kdyby šlo jenom o nějakého neúspěšného prezidenta, byť velmoci, asi by to skutečně nevadilo. Bohužel stejný přístup uplatňují ti zmínění odborníci, po boji generálové, na všechny problémy naší současnosti, našeho života i osudu státu a národa. A stejně bohužel se najde vždy plno nepříliš myslících, kteří jim na ten, byť zpozdilý špek s nadšením skočí.

A to je bohužel problém, který nezmizí ani s přáním úspěšného nového roku.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama