PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2017 11:13:51

Rozpad Československa v podání ČT

Rozpad Československa v podání ČT

Rozpadu Československa se nyní věnuje trocha času především v České televizi. Nemám sílu sledovat to mrzačení historie a indoktrinaci těch, kdo tu dobu nezažili.

Byl jsem však upozorněn na besedu redaktora s Petrem Pithartem (českým souputníkem Václava Havla) a Milanem Kňažkem (slovenským hercem, a tak trochu politikem) v brněnské vile Tugendhat, která hrála při rozpadu Československa prominentní roli, protože se tehdy Brno pro takové spiknutí hodilo. Potom už si na jihomoravskou metropoli ani nevzpomněli.

Na otázku redaktora, zda měla nějaká tehdejší politická strana v programu referendum o rozdělení země v programu vědomě lhal Pithart, který prohlásil, že jenom Slovenská národní strana. Milan Kňažko, a budiž mu to přičteno k dobru, kontroval „a ještě Sládek a jeho strana“. Další jeho slova, která se nejspíše týkala názvu naší strany byla okamžitě schválně přehlušena jak redaktorem, tak Pithartem, aby již nebylo rozumět a debata na téma Sládek ani nezačala. I po tolika letech v ilegalitě jsme pořád veřejní nepřátelé číslo 1. Pardon ne veřejnosti, ale úhlavními nepřáteli vládnoucí garnitury. To by tak ještě scházelo, aby se lidé dozvěděli, že máme referendum v programu od roku 1991 a byly jsme zásadně proti rozbíjení republiky, že soudruzi z ČT?!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama