PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2017 18:27:09

Všem lidem dobré vůle

Všem lidem dobré vůle

Máme za sebou náročný rok, ve kterém jsme se snažili ze všech sil ne přesvědčovat, ale vysvětlovat lidem, podstatu současných problémů a odhalovat pravou tvář a skutečné cíle těch, kdo jimi takřka nepřetržitě manipulovali z televizní obrazovky.

Mnoho lidí neposlouchalo, nepřemýšlelo a ti také napochodovali do pasti, kterou jim vládnoucí banda nachystala. Pasti hezky nazdobené a opletené mnohou lží. Všichni jistě chápeme, o čem hovořím. Velmi málo bylo těch, kdo projevili odvahu myslet a konat. To však neznamená, že bychom se měli vzdát a zařadit se do stáda. Nikdy.  

Všem Republikánům a jejich rodinám, přátelům, krajanům, všem přeji spokojené a klidné prožití Vánoc. A zároveň hodně odvahy a vytrvalosti v novém roce, který doufám, přinese radikální změnu. Konec konců je to rok, který končí osmičkou, je to rok, kdy bude završena dvacetiletá perioda, která započala roku 1998, kdy byla jediná skutečně opoziční strana skoro zlikvidována lživou kampaní a porušováním všech pravidel normální lidské společnosti. Od té doby se v parlamentu a ve vládě střídají jenom domluvené loutky naoko předstírající službu veřejnosti a dodržování principů demokratického a právního státu. Nic však netrvá věčně. Velmi dlouho lze manipulovat s malou skupinou lidí, jen krátkou dobu s velkou skupinou, avšak se všemi nelze manipulovat donekonečna. Čas radikální změny se přibližuje. Hlavu vzhůru.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama