PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2016 10:14:43

Výzva ministrům spravedlnosti a vnitra a předsedům Ústavního a Nejvyššího soudu

Výzva ministrům spravedlnosti a vnitra a předsedům Ústavního a Nejvyššího soudu

Mnozí z vás, vážení spoluobčané reagovali na moje články o přivandrovalcích. Jelikož si většina občanů není jista tím, jak v případě napadení postupovat, adresuji následující výzvu ministrům a soudcům, aby vyjasnili jak v takovém případě postupovat.

 Přestože zimní nepohoda, tak obvyklá v našich zeměpisných šířkách, ztížila postup invazní armády přistěhovalců, problémy s nimi, které dosahují katastrofických měřítek, rostou geometrickou řadou.

Tyto problémy již prorůstají do všech oblastí života naší společnosti a ohrožují základní principy jejího fungování. Od relativně drobných přestupků, kdy si skupina přivandrovalců najme taxi ve Spolkové republice Německo, využije volného pohybu v rámci schengenského prostoru a přes hranice si zajede řádit do České republiky. Tam se chová v přímém rozporu s pravidly a zákony naší země, okrade obsluhu v restauraci a vrátí se opět stejnou cestou zpět.


Přes vandalství a ohrožování bezpečnosti občanů České republiky až po nejzávažnější trestnou činnost, která je naštěstí pro občany zatím páchána za hranicemi naší země.
Krádeže, vulgarita opovrženíhodných rozměrů, sexuální obtěžování vyúsťující ve znásilňování, to jsou projevy, které v nejbližších týdnech, nejdéle s novou, jarní vlnou přivandrovalců již budou každodenním a blízkým nebezpečím pro naše spoluobčany.


Zároveň s nárůstem nejhorších kriminálních zločinů roste i nečinnost vlády a naopak větší intenzitu nabývá podvratná činnost médií a novinářů. Vzhledem k malému okruhu vlastníků médií lze s dostatečnou určitostí konstatovat, že na jejich přímý pokyn nebo s jejich souhlasem je prováděna národu nepřátelská propaganda směřující k potlačení jakéhokoliv odporu a indoktrinaci velké části obyvatelstva.


Z tisíců útočníků ve Spolkové republice Německo, kteří z oslav Nového roku udělali perverzní smršť monstrózních rozměrů, se podařilo identifikovat a zadržet pouhých devatenáct osob. Všichni žadatelé o azyl anebo ilegální přistěhovalci. Z tohoto hubeného výsledku je jasné, že spáchané zločiny nebudou vůbec potrestány.


Místo pravdivého a objektivního informování spustila média odvetnou akci. Zatímco milion přivandrovalců buď útočí a ničí právní řád a kulturu evropských zemí, anebo alespoň mlčky sympatizuje s útočníky a kryje je, média prezentují s obrovským barnumským povykem čtyři, ano rozumíte mi dobře, čtyři muslimy, kteří nám do očí tvrdí, že chování násilníků nemá nic společného s koránem a lžou tak nejen sami sobě, ale především nám, pokud to ovšem není vulgární posměch naší slabosti a neschopnosti zasáhnout. Pít alkohol je v přímém rozporu s pravidly islámu, kdo tedy vlastně přišel do Evropy a proč? A to máme těm čtyřem věřit a kvůli nim omluvit a tolerovat řádění miliónu a těšit se na další?


Dezinformační a protinárodní kampaň není jen ojedinělými výstřelky jednotlivých novinářů a podnikatelů, ale dobře naplánovanou a centrálně řízenou manipulační kampaní. Svědčí o tom i mediální bagatelizace spáchaných útoků na ženy. Nedovedu si představit, kdyby některý bílý muž udělal to stejné kterékoliv ženě třeba na ulici v Praze. Kolik let by strávil ve vězení, kdyby něco takového udělal třeba v New Yorku. Netřeba zdůrazňovat, co by čekalo bílého turistu, který by něco takového udělal ženě v burce na bulváru v Saudské Arábii. Byl by rád, kdyby unikl trestu smrti. O řízené kampani svědčí třeba i aktivita módních návrhářů. Všechny zavedené a tak zvané luxusní značky prezentují nové módní kolekce vycházející z islámu a Koránu. Ať si tuto módu navrhují, vyrábějí a vyvážejí na Blízký východ. Tam mají dostatek movitých zákazníků a tam mohou vydělávat. Proč tuto zahalenou módu vnucují Evropankám? To ji tady chtějí vnutit a prosadit navzdory kulturním a společenským tradicím? Jistě si vzpomenete, že ještě před několika měsíci brojila média proti útlaku žen v arabském světě, jejich podřadném postavení ještě za domácími hospodářskými zvířaty, který se mimo jiné projevuje i povinností se zahalovat od hlavy k patě. A najednou je vše úplně jinak. Je nad slunce jasnější, že nejde o módní vlnu, ale cílenou kampaň k ovlivnění Evropanek a jejich přípravu na nízké společenské postavení popsané výše.


Zatím jen z povzdálí sledujeme dění u našich sousedů. To, co se tam děje, nás však nutí připravit se na události, které nastanou i zde v naší zemi, především zásluhou vlády a parlamentu a orgánů Evropské unie.


Z výše uvedeného vyplývá pro občany nejen nezbytnost připravit se odpovídajícím způsobem, ale také povinnost vlády a parlamentu stanovit jasná pravidla pro chování v kritických situacích, které nevyhnutelně nastanou v blízké budoucnosti. Je zřejmé, že pravidla uplatňovaná v poklidné minulosti nemohou být v žádném případě uplatňována v turbulentní době, která je ve znamení invaze přivandrovalců.


Žádám tímto, aby oslovení funkcionáři představující orgány státní a veřejné moci formulovali a představili jasná pravidla chování občanů v kritických situacích.


1. Jestliže se vloupá osoba do cizího příbytku, je třeba se jí nejprve zeptat zda přišla jen krást, anebo také fyzicky napadnout, znásilnit nebo zavraždit, případně vše v logickém sledu? V případě kladné odpovědi na první část otázky je třeba ponechat zloději volnou ruku a jen volat policii? V případě fyzického napadení je možné se bránit holýma rukama, předmětem nebo zbraní? V případě, že útočník přišel s úmyslem znásilnit, případně zavraždit k zahlazení stop po zločinu, je možné útočníka zastřelit, i když to je jen domněnka napadeného?


2. Stejná situace může nastat i kdykoliv během dne nebo noci a na kterémkoliv místě. Žena pracující jako zdravotní sestra si těžko může vybírat kdy a kudy půjde domů. Žena pracující na směny se právě tak může dostat do podobné situace při návratu domů před půlnocí, atd.


3. Nejzranitelnější z celé populace jsou samozřejmě děti. Většina rodičů nemůže kvůli svému pracovnímu zaneprázdnění doprovázet děti každý den do školky, školy nebo zájmových kroužků a zpět. Bylo by velmi obtížné ke každému školnímu zařízení umístit trvale dvoučlennou policejní hlídku.


4. Může osoba, která je svědkem takového útoku a přispěchá na pomoc, zasáhnout s veškerou razancí, která by jinak příslušela pouze napadenému?


5. Z bodů 1 až 4, vyplývá jednoznačně tragičnost postavení, ve kterém se řádní občané České republiky kvůli invazi přivandrovalců ocitli.

První otázka

Obrana musí být vždy razantnější než útok, jinak nelze útok odvrátit. Lze tedy použít každý prostředek k odvrácení útoku anebo musí občané nejprve vyslechnout útočníka a teprve na základě jeho odpovědi opatrně volit prostředek obrany?


Druhá otázka
Lze věřit odpovědi útočníka? Pokud by totiž lhal o svém skutečném úmyslu, byla by jeho oběť již znásilněna nebo mrtvá a satisfakce by se s největší pravděpodobností mohli domáhat pouze pozůstalí, například sirotci.


Třetí otázka
Je použití střelné zbraně přípustné?


Čtvrtá otázka
Prevence je vždy mnohem účinnější a po všech stránkách psychického i fyzického zdraví prospěšnější než dodatečná léčba. Ovšem prevence znamená nejprve zneškodnit útočníka a poté volat záchrannou službu a policii. Je tento postup správný?


Pátá otázka
Vláda a parlament pracují na radikálním zpřísnění zákona o zbraních. Je cílem tohoto postupu odzbrojit občany, aby se nemohli bránit? Bojí se vláda a parlament natolik svých vlastních občanů, že je raději vydají bezuzdnému řádění přivandrovalců, než aby riskovali vzpouru občanů a svůj pád?

Můj laický názor, který budu prosazovat:


- Každý občan má svaté a nezadatelné právo bránit sebe, svoji rodinu, svoje děti a svůj majetek všemi prostředky, protože tyto atributy naší existence jsou nedotknutelné. K obraně má každý občan právo použít všechny dostupné prostředky včetně střelných zbraní.

- Základem obrany práv a svobod je prevence před útoky na ně.

 - Obrana musí být vždy silnější než útok.

- Vnímání úrovně nebezpečí je naprosto individuální, proto je naprosto a bezvýhradně na napadeném, jak situaci vyhodnotí, jak bude reagovat a jaké prostředky zvolí na svoji obranu.

- Útočník si musí být vědom následků, které mu za útok hrozí, včetně fatálních. Zahájením útoku převzal i odpovědnost za svůj osud.

- Pokud je napadeným muž a usoudí, že útočník převyšuje jeho fyzickou zdatnost, je oprávněn použít všech prostředků ke své obraně.

- Pokud je napadena žena je oprávněna použít ke své obraně všechny prostředky vždy.

- Pokud je napadeno dítě, je oprávněn každý občan použít jakýkoliv prostředek k jeho obraně.

- Pokud je útočníků více než jeden, nejsou žádná omezení pro napadené v použití prostředků k obraně.

- Každý bezúhonný občan má právo se ozbrojit a zbraň na svoji obranu použít podle svého nejlepšího uvážení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama