PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2017 22:49:27

Zločinci a prasata

Zločinci a prasata

Antifa a jím podobné organizace vydaly propagační materiály. Všechny jsou stejné, těžko v té snůšce lží, zbabělosti a zvrhlosti hledat něco zvláštního.

Ale nejlépe charakterizuje zvrhlost jejich tvůrců a propagátorů plakát, na kterém je žena s hlavou v dlaních. Heslo zní:
„ Znásilnění může trvat tak 30 vteřin, ale rasismus trvá navždy. Uprchlíci buďte vítáni, nechme je přijít k nám.“

Nevím k čemu to přirovnat. Něco takového přesahuje hranice lidského chápíní.

Něco takového může napsat a rozšiřovat jenom psychopat charakteru masového vraha. Otřesná je i netečnost orgánů činných v trestním řízení. Vždyť takový projev psychopata jednoznačně naplňuje skutkovou podstatu hned několika trestných činů, schvalování a napomáhání zločinu, násilí, propagace a podněcování k násilí vůči jednotlivci a skupině obyvatel, a to zvláště odporným způsobem. Sexuálně motivované zločiny jsou trestním právem považovány za ty nejodpornější.

Takovéto projevy jsou skutečným nebezpečím pro společnost. Jeho pachatelé by měli být po podrobném přezkoumání na psychiatrii postaveni před soud. Takové organizace jako je Antifa a jí podobné musí být zakázány, jejich majetek zabaven a na dlouhá léta posláni do vězení nejen funkcionáři a aktivisté těchto organizací, ale také, a na to nesmíme zapomenout ti, kdo je financují, především miliardáři typu Sorose a jemu podobní. 


P.S. Obrázek tohoto zvrhlého letáku najdete na mém facebookovém účtu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama