PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2016 18:38:40

Zvrhlé rady německé provenience.

Zvrhlé rady německé provenience.

Němečtí politici a političky podávají návod, jak se vzdát vlastní země a bez boje ji předat přivandrovalcům.

 Držte si je na délku paže od těla, po setmění nevycházejte a budeme se s tím muset smířit

Je s podivem, že tato poraženecká slova vycházejí od německých politiků na všech stupních. Svět se možná zbláznil, ale Německo určitě. Několikrát jsem se zamýšlel nad faktem, jak hluboko propaganda dokázala do myslí Němců vmasírovat pocit viny. Kolik je to již generací, které nemají s druhou světovou válkou nic společného. Nehledě k tomu, že třetina jsou východní Němci a ti musí být naštvaní dvakrát, jednou za válku a podruhé za život za ostnatým drátem a berlínskou zdí.

Bizarnost výroků německých politiků vyniká zvláště na děsivém pozadí odporných zvěrstev a zvrhlostí, které páchají přivandrovalci na obyvatelích, zvláště ženách. Kolik bylo ve skutečnosti napadených, okradených a znásilněných? Rozhodně ne jen uváděných 118. Musíme vzít v úvahu, že mnoho žen, které prožijí takové trauma, se nebude ani bránit trestním oznámením a budou si svoje utrpení nést ve svém nitru do konce života. Napadány byly ženy bez rozdílu věku. Útočníci se tak dopouštěli nejen trestných činů znásilnění, ale také pedofilie a dalších odporných zvráceností. Muži, kteří se je snažili bránit, byli taktéž napadeni a hnáni na útěk.

Popisovaná zvěrstva jsou sice nyní pár kilometrů od našich hranic, ale s jarem a další vlnou přivandrovalců se sem jen pohrnou. Nikdo by se neměl chlácholit domněnkou, že se nás to netýká a že toho budeme my ušetřeni.

V názvu jsem uvedl některé „rady“. Jsou však prakticky realizovatelné?

Nejprve bych stovku přivandrovalců zavřel třeba do nějaké tělocvičny, tam bych je týden nechal a poté bych mezi ně vhodil paní starostku Kolína nad Rýnem. Bylo by zajímavé třeba na youtube sledovat, jak si stovku přivandrovalců bude držet od těla na délku paže?!

Němci jsou ve své zemi a přitom jim místní politici radí, aby po setmění nevycházeli. Na stejné rady se jistě můžeme těšit od našich politiků. Takže my jsme zde, ve své zemi a budeme si živit teroristy, kvůli kterým se budeme bát vycházet? Copak jsme takoví fanoušci hororů, že si ta strašidla budeme dobrovolně tady držet a vydržovat?

Přivandrovalci sem vtrhli jako okupační armáda. Pohrdají námi, naší kulturou i vírou a považují nás za bezvěrce, kteří buď přijmou víru pravou anebo budou vyhubeni. A my bychom se prý s tím měli smířit. Znásilnit dítě je přitom pro ně běžnou součástí jejich života.

Je třeba vyhlásit předčasné parlamentní volby, které zajistí, že ve vedení státu budou lidé, u kterých je záruka, že takové německé zvrácenosti v naší zemi nenajdou místo.

Na základě takového postoje politiků máme jedinou možnost. Důkladně se vyzbrojit a bránit se všemi prostředky. Obrana musí být vždy razantnější než útok, aby bylo možné útok odvrátit a útočníka zneškodnit.

Proto by nikdo neměl váhat a připravit se na jarní příval přivandrovalců. 

Národe, povstaň a braň se!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama