PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2018 18:58:29 - Anajka2

Babiš

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký je Váš názor na to že Andrej Babiš povede Radu vlády pro boj s korupcí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2018 10:16:37 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,kozel zahradníkem, lidové rčení, které samo o sobě obsahuje odpověď na tuto otázku. Bureš je gauner jaký tady ještě nebyl a díky lenosti těch, kdo nejdou k volbám a hlouposti těch, kdo volí jeho a jeho satelity (KSČM a SPD) o zrádcovské ČSSD ani nemluvě, protože tak do roka skončí úplně, si Bureš může dělat co chce. Samozřejmě, že zlikviduje všechny policisty a státní zástupce, kteří ho vyšetřovali, poté podplatí soudce a bude čistý jako .........Odporné, ale bohužel reálné. Je třeba aby lidé přestali uvažovat v zajetých kolejích, musí se vzepřít Búrešovi i jeho pohůnkům a to na všech úrovních. Esesáci střežící koncentrační tábor se také vymlouvali, že to byl rozkaz, napřízení, že nemohli jinak, protože by je třeba poslali na východní frontu. Stejně ohavné jsou výmluvy státních zaměstnanců, že nemohou jinak, že by přišli o práci, že by neměli na hypotéku apod. Hitler ani Stalin by sami žádná zvěrstva napáchat nemohli nebýt pomoci i těch nejmenších malých stalinistů a hitlerčíků na radnicích, úřadech, ministerstvech.