PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 14:39:21 - Michal Sandr

Další vydírání Evropské unie Tureckem

Dnes na Novinkách cz. jsem si přečetl jak zase Turecko nehorázně vydírá Evropu! Jako kdyby za situaci v Africe a Blízkém východě Evropa mohla! Do jaké míry si myslíte, že toto vydírání dospěje?! Nemělo by se, podle mého selského rozumu, na financování této nesmyslné humanitární sebevraždy také finannčně podílet OSN s jejími složkami a nemělo by OSN také hledat jiná řešení než kolonizaci a vydírání EVROPSKÝCH STÁTŮ?! Jak sleduji Vaše reakce na nynější chaotickou imigrantskou politiku Evropy, mnoho Vašich úvah a řešení se naplňuje! Vždyť toto odporuje všem prvkům sebezáchovy a nabírá to nekontrolovatelného rozmachu xenofilie!!! Blíží se jaro a podle mne Evropská unie v této nynější lidské katastrofě dělá velmi málo!!! Spíše jen diskutuje a ustupuje!!! A to je opravdu velmi málo!!! Tato imigrantská politika potřebuje, podle mne, ratifikovat všechny smlouvy a nařízení a nalézt I JINÁ RÁZNÁ ŘEŠENÍ!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2016 18:39:02 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz. Turci jsou vyděrači, kteří zneužívají situace. Jen co obdrží výpalné, okamžitě pustí přivandrovalce dál. Ani je nenapadne dodržovat nějaké dohody. Jsou to totiž muslimové a pro ně platí, že dohodu s bezvěrcem lze uzavřít jenom k jeho oklamání a podvedení a tím pádem je neplatná.Vedení Evropy chce spáchat sebevraždu, to je jejich věc, že však přitom ti sebevrazi zničí i nás je tragédie, které musíme zabránit.Nenechte se ukolébat nynější kampaní, že prý přivandrovalecká vlna slábne. Jsou připraveny další miliony v Arábii a desítky milionů v severní Africe.Odporné je i to, jak se úředníci, žijící z našich daní staví ke kriminalitě přivandrovalců. Jejich zločiny záměrně přehlížejí a zamlčují.Jediným lékem je vyhnat všechny přivandrovalce a s nimi i ministry a poslance.