PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2019 13:13:03 - Ing. Hana Nimrichterová Pardubice

Kázeň poslanců a její řešení

Pane předsedo Sládku,
jako občanovi, který si platí nejdražší teátr na světě, se mi opravdu nelíbí nekázeň poslanců sněmovny a europarlamentu. Za republikánských 18 poslanců jste seděli v lavicích všichni a všichni mluvili a byli akční. Navíc nic nevím o vulgaritě republikánů u vystupování v plénu. Navrhujete nějaké postihy za neúčast, nekázeň, rušení hlukem, neaktivitu a další projevy neukázněnosti našich zaměstnanců, tedy nás občanů, kteří neukázněné poslance platíme? Jaký máte názor na srovnání kteréhokoliv zaměstnance s poslancem? Neměli by se podle vás chovat stejně poslanci jako zaměstnanci a být také trestáni, případně vyloučeni, pokud porušují pracovní kázeň pravidelně? Děkuji!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2019 13:34:01 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,máte ve všem pravdu a vaše názory se přesně shodují s tím, co navrhovali republikánští poslanci. A to včetně snížení platů a normální nemocenské v případě onemocnění. Prostě tak, jako každý jiný zaměstnanec, ale přísnější, protože poslanci a senátoři jsou zaměstnanci všech občanů, kteří je financují ze svých daní.Bohužel musím opět zdůraznit, že nás zadupali do země, kolem nás je naprostá informační blokáda a náš program je přitom vykrádán všemi současnými parlamentními stranami od přivandrovalých bojovníků za naše národní zájmy až po zfetované bukvice.Příkladem je právě snižování platu poslanců, neproplácení neomluvené neúčasti, atd.Bohužel, lidé se nejspíše domnívají, že nejlepšími poslanci jsou tupci, kteří si nevidí ani na špičku vlastního nosu, plagiátoři,kteří by bez opisování Republikánského programu nesestavili ani holou větu. A tím má na mysli i ty současné poslance, kteří se chlubí pokoutně získanými tituly a prací v IT.