PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2019 14:27:22 - Ing. Pavel Kraus

Přijímací testy pro kandidáty do volených státních funkcí

Dobrý den, pane doktore Sládku, i když otázka nepatří k volbám do EP, chci se zeptat, jestli republikáni neuvažují o zavedení povinných psychotestů a IQtestů a staré dobré lustrace, zda byli udavači StB, nebo členy staré předlistopadové KSČ a jak jste na tom vy a pan předseda, zda byste obstáli a neměli nic proti podobným testům kandidátů? Děkuji za odpověď!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2019 11:18:33 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,připomínám, že v našem programu byl mimo jiné zákon o zákazu výkonu povolání, který by eliminoval estébáky a další zločinné funkcionáře komunistické strany. Ovšem psychotesty? Neprošel by ani jeden například pirát. IQ testy? To by neprošel ani jeden ze současných poslanců, senátorů a ministrů, protože to jsou jedním slovem idi..i. Tvář je zrcadlem duše a podívejte se na BUreše. IQ se odráží i ve způsobu řeč a opět odkazuji na toho, který nedá dohromady ani jednu souvislou větu, o jeho slovní zásobě původem z páté cenové skupiny ani nemluvě.