PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2018 15:36:54 - Eva Škaroupková

Republikáni a zastupitelské funkce

Dobrý den, pane Sládku, spousta lidí kolem mě se domnívá, že provozujete politiku jen pro legraci s hrstkou lidí. Na druhé straně čtu články, které mě oslovují. Ovšem chybí mi k tomu jistota. Jak chcete přesvědčit voliče, že své záměry míníte vážně a po zvolení budete plnit svůj program? Dlouho jste nepůsobili v zastupitelských fukkcích. Jsou vaši lidé připraveni nést odpovědnost v případě, že by vaše strana získala zastupitelské posty? Děkuji za odpověď!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.08.2018 12:26:10 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,tady je pořád jeden zásadní problém. Pokud to jsou mladí lidé, o kterých hovoříte, chápu, že mne díky totální informační blokádě neznají. Pokud to jsou ovšem starší lidé, tak mi je jejich líto, když předstírají, že mne neznají. Republikáni vždy plnili sliby a dokonce se to kdysi objevilo i v nějaké reportáži, která se jmenovala Jedině Republikáni splnili sliby. Takovou chubu už ovšem média neudělají.Byli jsme a jsme stále jediní, kdo skutečně pomáhali. Jistě jste postřehla, že od nás nyní opisuje kdejaký ...... Jediný bod našeho programu, který neopsali je dobročinnost a plnění slibů.Takže to záleží jenom na lidech, zda si na netu najdou informace anebo zda nejsou schopni ničeho jiného než slepě poslouchat co jim žeknou z televizní obrazovky. Bohužel.Máme dostatek schopných lidí, a když mlčí o mně, těžko pžředpokládat, že se média rozpovídají o někom dalších z řad Republikánů.I ten poslední náš je lepší než celá současná vláda a současný parlament, kde jsou jenom ............ Vždyť je to přeci hrozné a každý normální člověk to musí vidět.Příklad, nadcházející komunální volby. Na primátora hlavního města kandiduje lichvář, homo...., a blb. Nevěříte? Tak si přečtěte co říkal on a jeho protektor Bureš o jeho studiu, čím se živí a na jeho účast na Prague Prejt.