PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2016 1:37:35 - Michal Sandr

Stavba mešity v Brně - m.č. Královo Pole

Jste z Brna. Proto se Vás ptám, jaký máte názor na stavbu mešity skoro pod Vašimi okny? Jak podpoříte stížnost Vašich brněnských občanů? Viz. tisk: Případným kulturním centrem s modlitebnou se už minulý týden zabývalo zastupitelstvo městské části Královo Pole, kam si přišli stěžovat občané. Zastupitelstvo z toho vyvodilo závěry. "Zaúkolovalo mě, abych se obrátila na stavební a živnostenský úřad, hygienickou stanici a státní požární dozor s žádostí, jestli je v pořádku účel, pro který byla budova zkolaudována. Podle mých informací byla zkolaudována jako administrativní budova a zastupitelé měli pocit, že její zamýšlené užívání je s tím v rozporu,“ řekla v úterý starostka Králova Pole Karin Karasová. Podněty na úřady už podala, podle ní však budou výsledky trvat několik týdnů.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/brnu-vyhrozuje-anonym-kvuli-planovane-mesite-chce-vzit-pravo-do-vlastnich-rukou-g1b-/zpravy-domov.aspx

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 19:00:08 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer, obou zastupitelstev jsem s zúčastnil. Paní starostka řekla ovšem jen část pravdy. Vedení radnice totiž vědělo o této věci již minimálně od srpna loňského ,roku a mlčelo. To, že zastupitelstvo úkolovalo paní starostku za ANO, která by jinak nedělala vůbec nic je zásluha nejen zastupitelů za Patrioty Králova Pole, ale také účasti občanů a jejich aktivitě, protože bez jejich přítomnosti by vládnoucí koalice v čele s ANO a TOP 09 návrh zamítlo.Celou věc sledujeme, budeme publikovat a jakmile nebudeme spokojeni s nečinností nebo alibismem úřadů vstoupíme do toho znovu.