PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 12:32:42 - Michal Sandr

Turecko nesmí dostat souhlas k bezvízovému styku s Evropou

Vážený pane PhDr. Sládku. Již několikrát jste mi odpovídal na chování Turecka vůči Evropě!!! Vždy se Vaše prognózy vyplnily! Turecko přeci není spolehlivým partnerem pro otevření Evropy!!! Jestliže se otevřou pro něho brány Evropy, tak přeci bude mít nynější migrace volný průchod přes Schengen a bez žádných formalit se může kdokoliv přes ně do Evropy dostat! Máte také za to, že Turci jsou prodejní a chtějí z toho všeho vytěžit, co nejvíce?!!! Já mám z toho velmi špatný pocit a i mrazení v zádech!!! Jak se protixenofilní Evropa proti tomu může bránit?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2016 9:49:40 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,nejlepší názor jste vyslovil sám ve svém dotazu. Turecko nesmí dostat bezvízový styk s EU. To by byl totiž definitivní konec nejen EU, což by nebylo tak špatné, ale byl by to konec evropských národů a to by bylo tragické finále nás všech. Takže s vámi naprosto souhlasím. Vládu, která je svlná s tímto řešením je nutné odstranit. Ihned.