PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.02.2016 7:45:02 - Michal Sandr

Vítejte v politice - SPR RSČ

Dobrý den pane PhDr. Sládek. Koncem tohoto února jsem zaregistroval, že Sdružení pro republiku Republikánská strana Československa obnovila své stránky (18.2.2016 v 16.28 hod.). Mám tomu rozumět tak, že vstupuje znovu do politiky? Mnoho lidí tuto stranu na naší politické scéně postrádalo! Mohl byste mi (nám) říci o znovuzrození SPR RSČ něco bližšího? V názvu je ještě Československo! Bude tato politická strana zaregistrována i na Slovensku? Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 12:03:00 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den a děkuji za dotaz.Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa 2016 byla zaregistrována a jde do voleb. To vše na přání příznivců, kterých je evidentně mnoho. Obnovujeme tedy činnost, která má na poměry České republiky velmi dlouhou tradici.K názvu - rozdělení Československa, ať již jsou názory jakékoliv, bylo protiústavní. Tehdy jsme navrhovali, aby bylo vypsáno referendum a o tak vážné otázce, aby rozhodli sami občané. Ne Klaus s Mečiarem a Havlem. Proto také ten tradiční název, aby připomínal, že trváme na vrácení moci do rukou lidu a jeho právo rozhodovat o všech zásadních věcech.Od příštího týdne bude nejen facebook, ale i web. Sledujte.