PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2016 11:56:10 - Fannyx

dotaz

Hezký den pane doktore, zajímá mě Váš názor na Nadační fond proti korupci v obsazení Janeček, Randák, Kraus a Bernard. Jsou známé vazby těchto lidí na US ambasádu a jejího šéfa Schapira. Co si o tom myslíte? Dělají si z nás ti lidé legraci nebo je to nějaká jarmulkářská kulišárna?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 10:30:27 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,vaše charakteristika je naprosto přesná. A nejen co se týká napojení těch osob na amerického velvyslance. Například pan Bernard je sympatizantem a aktivním podporovatelem pana Babiše (největšího korupčníka v ČR), konec konců to má napsáno i na svých stránkách.. Jaký potom asi má činnost takové nadace význam. Leda tak zametat pod koberec problémy s přivandrovalci, skandály pana Babiše, podporovat sluníčkáře a naopak ostouzet opozici.Ten název je klamavý a má jen mást veřejnost a vytvářet dojem, že se tady něco kladného děje.Děkuji za dotaz.