PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2022 21:31:00

Jak se vám daří skloubit práci a prázdniny dětí?

Jak se vám daří skloubit práci a prázdniny dětí?

Komentář na facebookovém profilu k návrhu dvou měsíců dovolené navíc pro rodiče dětí do osmi let

 Umíte si představit dva měsíce volna navíc pro rodiče dětí do osmi let věku? Za podobných finančních podmínek, jako je například mateřská? Já ano. Návrh je zatím ve fázi diskuzí, ale je.

Myslím, že právě to by mohlo pomoci v průběhu školkových let. A taky u první či druhé třídy využít takové volno během prázdnin.

A jak trávíte léto s dětmi vy? Baví vás třeba deskové hry? Mám pro vás pár tipů v novém osobním dopise. Více informací najdete ZDE.

Oprava: jde o diskuzi týkající se dvou měsíců nikoli každoročně, ale k rozdělení do těch osmi let věku, podle volby rodiče. Mohl by to tedy být týden ročně, nebo naopak v některém roce, samozřejmě po domluvě se zaměstnavatelem, týdnů víc. Kdo by nechtěl nebo nemohl, nečerpal by.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama