PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2022 14:01:00

Je čas podívat se, co se povedlo

Je čas podívat se, co se povedlo

Bilance na facebookovém profilu po půlroce vládnutí

Půl roku vlády je za námi. Je čas podívat se, co se povedlo.

Umožnili jsme lepší péči pro pojištěnce. Prevenci a pestřejší nabídku pro zdravý životní styl 

Je rozumné předcházet tomu, čemu předejít lze. Nejlevnější varianta, jak předejít nějaké nemoci třeba v důsledku neblahého životního stylu, je prevence. A jak předejít prohloubení nějakého průšvihu třeba v důsledku toho, že lidé nemají peníze na vhodnou dietu?

Navýšení příspěvku na zdravý životní styl, sportovní kroužky nebo pomůcky pro zdravotně znevýhodněné může zrealizovat fond prevence zřizovaný zdravotní pojišťovnou. A to se povedlo i díky iniciativnosti našeho Josef Pavlovic vyjednat. Rozšiřuje se tak možnost výběru, protože klienti pojišťoven, a to jsme my všichni, se často rozhodují na základě nabídky těchto bonusů. A těch bude víc.

Navyšujeme tedy reálně možnosti fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny přibližně na trojnásobek. Fond tak může poskytovat celou řadu příspěvků na zdravý životní styl, například na sportovní kroužky pro děti. Pro zdravotně znevýhodněné to znamená i výhled na lepší příspěvky na diety, pomůcky pro diabetiky, psychosociální podporu a další možnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama