PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2020 4:31:00

Všichni občané naší země si nejsou rovni

Všichni občané naší země si nejsou rovni

Komentář na facebookovém profilu k právům lidí s odlišnou sexuální orientací

 Připomínáme si, že si všichni občané naší země nejsou rovni. Je mi líto, že svatba zůstává vyhrazena jen někomu. Má to i řadu praktických dopadů: registrovaní partneři se o sebe mohou starat roky, ale pak nepobírají vdovecký či vdovský důchod, když jeden z nich zemře. A právní nejasnosti ve vztahu k dětem jsou další věc, kterou by svatba vyřešila.

Jsem ráda, že jsme napříč stranou zajedno, že lidi nemají mít život těžší zbytečně. On to totiž pořád není žádný med, nemít většinovou orientaci. A ty byrokratické potíže zmíněné výše jsou to nejmenší, co můžeme snadno změnit. Piráti ale zůstali ve Sněmovně poslední, kteří se toto jako strana aktivně snaží napravit. Co myslíte, přidá se k nám ještě někdo?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama