PhDr. Šárka Zdeňková

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2017 12:12:52

ANO není politickou divizí Agrofertu, ale divizí KSČ

ANO není politickou divizí Agrofertu, ale divizí KSČ

Začínám si myslet, že ANO není politickou divizí Agrofertu, ale divizí KSČ. Po téměř 30 letech jsou komunisti zpět a politrukové ANO hovoří o antisystémových stranách?

Přední představitel pražského ANO Ondřej Prokop, zastupitel Magistrátu hl.m. Prahy a zastupitel MČ Praha 11 dnes uvedl: 

"Pro mě je Pirát a komunista na stejno. Obě strany jsou antisystemové. A co vnímám většinu názoru našich magistrátních pirátů, tak jsou názory pirátů silné levicové. Vidět to je i na tom, ze pan Hrůza nebo paní Semelová často nosí totožné návrhy jako kluci od Pirátů."

Více k tomu netřeba dodávat. ANO Praha 11, kde působí pan Prokop, je u nás na Praze 11 v nepřiznané koalici s KSČM a každým dnem se ukazuje, že stejné praktiky nyní čeká celostátní politika. Vedoucí úloha strany (ANO), omezení demokracie, demagogie a politické procesy s odpůrci.. všechno známe z Prahy 11.

PhDr. Šárka Zdeňková, zastupitelka MČ Praha 11, Hnutí pro Prahu 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama