PhDr. Šárka Zdeňková

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2017 9:28:28

Čistky ve Výborech MČ Praha 11, obviněný Mlejnský je zpět

Čistky ve Výborech MČ Praha 11, obviněný Mlejnský je zpět

Praha 11 včera porušila proporcionalitu ve Výborech MČ Praha 11 odvoláním zástupců Hnutí pro Prahu 11 z Výborů MČ - kontrolního, finančního i územního rozvoje. Koalice se upevňuje, TOP a ANO pokračuje v politických obchodech s ex-starostou Mlejnským.

D. Mlejnský, dvojnásobně obviněný, byl zvolen členem Výboru pro územní rozvoj a životní prostředí, přestože je policií obviněn za machinace s městskými pozemky. Výbor dopnil J. Belaník (ČSSD), také policií obviněný, nahradil v zastupitelstvu včera pravomocně odsouzeného kolegu P. Hrabala (ČSSD).


Ing. Jirava (ANO) při vedení Zastupitelstva včera 23.3.2017 soustavně porušoval jednací řád. Situace vyvrcholila znemožněním zařazování bodů do programu v rozporu se zákonem o hl. městě Praze, preferenční slovo bylo udělováno ex-starostovi Mlejnskému a byly neodůvodněně vypínány zastupitelům mikrofony. 


Hnutí pro Prahu 11 podává z těchto důvodů stížnost na porušení zákona o hl. m. Praze.


Hnutí pro Prahu 11 vyhrálo komunální volby na Praze 11 se 40% mandátů v Zastupitelstvu MČ Praha 11. Po puči ANO a TOP 09, které se spojily s ex-starostou Mlejnským a jím ovládanými stranami (KSČM/ ČSSD/ ODS), je HPP 11 od r. 2016 v opozici.


Hnutí pro Prahu 11 (HPP 11), www.hpp11.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama