PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2017 6:52:54 - xyht

Uspějete ?

Dobrý den ,já se ženou vás volit budu ale myslím si ,že jste před volbami málo vidět ,zkuste se spojit s panem Olšerem ,ať o vás - straně napíše např. na rukojmi.cz .Naposledy jsem volil Demokratickou
stranu zelených - z Domažlic ,ve volbách pak získala asi 2% ,pokud si vzpomínám.Spolu už jsme si mailem psali ,je škoda ,že se menší strany se shodným programem nespojí ,jak mi napsal jeden předseda malé strany : každý chce být generálem .Moc bych si přál aby jste se do parlamentu dostali ale je otázkou ,co by jste tam v počtu 3 poslanců byli platní.Hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2017 17:10:07 - PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. Snažili jsme se během uplynulých dvou let navázat kontakty se všemi médii, která připadala v úvahu,. Výsledek je tristní. I většina tzv. alternativních médií podporuje bohužel jenom někoho. O mainstreamu vůbec nehovořím. Tam je nemožné publikovat jakékoliv sdělení. Jejich přístupem je totální ignorace. Ale ta se bohužel - a k naší velké lítosti - týká i magazínu Rukojmí.

Pravidelně publikujeme na Nové republice, na Czech Free Pressu a máme týdenní relace na Svobodném vysílači - například poslední je zde:

https://www.youtube.com/watch?v=4LEoOJpeCjY&t=855s

Dovolím si zaslat odkaz na svůj text, který se týká  problematiky počtu poslanců a malých stran:

https://www.aliancens.cz/single-post/2017/10/02/Podivn%C3%A1-a-nelogick%C3%A1-obava-voli%C4%8De-ze-ztr%C3%A1ty-hlas%C5%AF-p%C5%99i-volb%C4%9B-mal%C3%BDch-stran

Co se týče spolupráce malých stran, pořádali jsme několik kulatých stolů a strany, které odešly, měly vždy rozdílný program. To byl největší problém - dosáhnout programového souhlasu. Mohu Vás ujistit, že žádná, opravdu žádná!!! politické strana - nemá ve svém programu následujících 6 bodů komplexně. Kromě vlastenecké platformy ANS, vyslovila souhlas s programem Česká strana národně sociální, Česká strana národně socialistická, Národní prosperita a Národně demokratická strana - nikoli Národní demokracie. Jinak skutečně nikdo. A členové a sympatizanti těchto stran se rozhodli, že budou kandidovat společně na kandidátce ČSNS.

Zde je našich 6 základních bohů programu:

______

1. ANO míru! Nedopustit, abychom byli zataženi do války! Vystoupit z NATO.

2. ANO vystoupení z EU  a odpovídající změna Ústavy ČR.

3. ANO zestátnění přírodního bohatství (vody a nerostných surovin) a zrušení církevních restitucí.

_______

1. NE ilegální imigraci.

2. NE novodobému otrokářství nadnárodních firem a zničujícím exekucím.

3. NE zrušení dekretů prezidenta ČSR Edvarda Beneše a snahám o likvidaci českého státu.