PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2018 5:22:49

Sbírejte podpisy pod petici STOP Dublinu IV

Sbírejte podpisy pod petici STOP Dublinu IV

Rozbíhá se velký test národa - jaký je poměr mezi odpůrci a příznivci přijímání migrantů. Jak vnímá česká veřejnost nátlak Bruselu na členské státy EU, které přijímání ekonomických migrantů odmítají.

Pomozte nám se sběrem podpisů pod následující petici. Její text i podpisové archy si můžete stáhnout na www.platformaec.cz ve složce Platforum. Vyplněné podpisové archy pošlete do konce února poštou na adresu: PhDr. Zdeněk Soukup, Americká 90, 350 02 Cheb. Je to minimum, co můžete udělat pro zachování evropské civilizace.

Petice proti Dublinu IV
Vážení spoluobčané,
přiblížil se den, kdy Česká republika a ostatní státy Evropské unie mohou přijít o poslední zbytky suverenity. Přiblížil se den, kdy v Praze, Brně, Ostravě a dalších městech mohou vznikat no go zóny, stejné; jako ve Francii, SRN, Švédsku a dalších zemích. Pomyslným bodem zlomu je návrh Evropské komise na změnu azylové legislativy, známý pod označením Dublin IV. 
Ze zmíněného dokumentu:
1. O rozmisťování žadatelů o azyl má rozhodovat bruselský úřad, bez ohledu na nesouhlas vlád členských států
2. Má být vytvořen automatický mechanismus trestání států, které se budou přijímání azylantů bránit. Hrozí vysoké pokuty a omezování evropských dotací
3. Návrh obsahuje pasáže, ze kterých je zřejmé, že žadatelé o azyl, u kterých je malá šance na integraci do evropského kulturního prostředí, budou přednostně přidělováni do zemí, kde je zatím migrantů méně, než v západoevropských státech. V podstatě se tedy jedná o země Visegrádské čtyřky.
4. Dublin IV je nutné posoudit spolu s další aktivitou Evropské komise – harmonizací sociální politiky, sjednocením výše sociálních dávek pro migranty.
Vláda České republiky zatím Dublin IV odmítá. Za to ji patří dík. Je ovšem jasné, že bude vystavena nemalému tlaku ze strany Bruselu. Zavazujeme vládu, aby v žádném případě tomuto tlaku neustupovala. Na místě není ani sjednávání kompromisů. Proto se obracíme na vládu, na všechny poslance, senátory a europoslance s výzvou – vytrvejte i za cenu citelných sankcí ze strany EU, i za cenu toho, že toto společenství opustíme. 
Vážení občané ČR, přispějte k zachování svrchovaného státu a připojte svůj podpis na přiložené petiční archy.
V Praze dne 4. 2. 2018
Petiční výbor:
PhDr. Zdeněk Soukup – mluvčí Platformy evropské civilizace
Benjamin Kuras – spisovatel a publicista
David Nepimach -7. republika
PhDr. Vladimíra Vítová, PhD – Aliance národních sil
MUDr. Marek Obrtel – Národní domobrana
Lukáš Lhoťan - Eurabia

Platforma evropské civilizacePlatforma_věc společnáPLATFORMAEC.CZTo se mi líbíZobrazit další reakceKomentář
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama