PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2017 13:39:05 - zebra

Místo Vás si Babiš vybral do sněmovny muslima! Co teď?

1) Mrzí mě, že jste společně s Chalupou nebyli zvoleni do sněmovny, protože jste byli odsunuti na nevolitelná místa a pref.hlasy vám nestačily. Teď po volbách snad můžete říct proč - tipuju kvůli aktivitám v platformě na obranu naší kultury?
2) Místo Vás se tak dostal do sněmovny nejspíše další muslim - Kahan Farmal jako č.5 v Plzni. Po senátorovi Hassanovi z ČSSD tak jde o dalšího muslima v našem parlamentě....je hořké, že Češi se diví západoevropanům, že si volí muslimy, ale u nás je to uplně samé - výsledek lhostejnosti a zaslepenosti?
3) Co teď bude s Vámi a co bude s naší zemí pod vedením ANO s Babišem, Pelikánem, Vokřálem, Krnáčovou, Jourovou, Stropnickým apod.? Proč jsou lidi tak slepí a hluší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2017 5:18:00 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Omlouvám se za trochu opožděnou odpověď. Potřeboval jsem si věci promyslet. Dnes vím, že vedle vámi vyjmenovaných lidí, ke kterým bych přidal ještě AB, pro mě není v ANO místo. Vím také to, že veřejný prostor neopouštím. Brzy se ozvu.