PharmDr. Romana Vohralíková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2010 8:56:31

TOP 09 - 90% nových tváří v politice

TOP 09 - 90% nových tváří v politice

TOP 09 má 90% členů, kteří nikdy nebyli v žádné politické straně. Přesto se rozhodli podpořit projekt pana Schwarzenberga a Kalouska a vstoupili a ihned začali aktivně pracovat - proč asi?

 Pan předseda Schwarzenberg opakovaně prohlásil, že se do politiky vrátil z naštvanosti. Co ti ostatní? Proč tolik lidí, kteří se do té doby nikdy politicky neangažovali se to najednou rozhodlo změnit? 90 % členů TOP 09 nikdy nebylo v žádné politické straně. Proč právě TOP 09? Dovoluji si tvrdit, že stejně jako já tito lidé vstoupili a začali pracovat po přečtení programových východisek strany TOP 09. Jsme znechuceni snahou některých politiků znevažovat lidskou snahu, poctivou práci a schopnosti. Vadí nám absolutní a bezbřehá neúcta a nenávist, kterou nám předvádějí. Nesouhlasíme s licoměrným se podbízením tzv. "obyčejným lidem " - koho tím autor myslí, je nabíledni. Nechceme, aby lidé byli trestáni za to, že něco v životě dokázali, že se někam vypracovali díky každodenní poctivé práci. Chceme změnit přístup k lidem a světu kolem nás. Respektujeme lidské schopnosti a dovednosti, vážíme si poctivosti,  zodpovědnosti a ohleduplnosti k ostatním. Jsme strana konzervativní, což znamená že uznáváme hodnoty jak lidské tak materiální, naším krédem je zodpovědnost za sebe, své blízké i všechny ostatní lidi kolem nás. Jsme normální lidé, kteří místo toho, aby po práci šli domů, se snaží udělat něco pro to, aby se současná situace změnila k lepšímu. Bojujeme proti zrádnému a nerealistickému populismu. Což ovšem neznamená, že nejsme optimisté - to bychom do toho nešli. A pokud bychom do toho nešli, riskujeme, že sníme chleba našim dětem. Především zodpovědnost za naši i příští generaci je důvod, proč jsme tady.

PharmDr. Romana Vohralíková kandidátka TOP 09 do poslanecké sněmovny

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama