ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2016 11:30:45

Na plzeňském náměstí Republiky lidé spořádali téměř 80 litrů gulášovky

Na plzeňském náměstí Republiky lidé spořádali téměř 80 litrů gulášovky

Stejně jako v uplynulých sedmi letech, ani letos nevynechalo vedení centrálního obvodu možnost setkat se s občany naposledy před Vánoci.

Na náměstí Republiky v pátek 16. prosince zástupci obvodu přivezli osmdesát litrů gulášové polévky, chopili se naběraček a zvali kolemjdoucí na vydatnou svačinu.

„Primárně je tato akce zaměřena na sociálně slabší spoluobčany. Nicméně každému, kdo se u nás zastavil, jsme nalili polévku a popřáli hezké svátky,” uvedl starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer (ČSSD), který se společně s místostarosty Radoslavem Škardou (TOP 09), Davidem Procházkou a radním Pavlem Šrámkem chopil na náměstí naběračky (oba ANO 2011).

O tom, že polévka byla opravdu chutná, svědčily pochvalné reakce spokojených strávníků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama