ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2015 11:09:55

Senioři z plzeňského centrálního obvodu si jeli prohlédnout adventní Norimberk

Senioři z plzeňského centrálního obvodu si jeli prohlédnout adventní Norimberk

Městský obvod Plzeň 3 pořádá každoročně několik zajímavých zájezdů, které si senioři mohou koupit za atraktivní ceny. V úterý 8. prosince odjeli na svůj poslední letošní zájezd, jehož cílem byl bavorský Norimberk.

 „Letos jsme uskutečnili sedm tuzemských a dva zahraniční zájezdy. Ty jsou pořádány pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhli nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku splňuje jeden z nich“, informuje starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer (ČSSD).

Dnes si naši senioři jeli prohlédnout starobylé bavorské město Norimberk. Návštěva tohoto města je spojena s prohlídkou císařského hradu Norimberk, dále pak historického centra města s vyhlášenými adventními trhy“, upřesňuje místostarosta MO Plzeň 3 David Procházka (ANO 2011).

Stejně jako na minulých zájezdech, i tentokrát přišli oba představitelé obvodu účastníky pozdravit, popřát šťastnou cestu a předat jim drobnou pozornost na cestu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama