Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2010 11:33:42

Naše vztahy s Německem jsou přátelské jako nikdy předtím

Naše vztahy s Německem jsou přátelské jako nikdy předtím

Blahopřání Christianu Wulffovi ke zvolení do funkce prezidenta SRN.

Vážený pane prezidente,

dovolte mi, abych Vám jménem svým i jménem občanů České republiky srdečně poblahopřál k Vašemu zvolení prezidentem Spolkové republiky Německo.

Vztahy mezi našimi zeměmi jsou úzké a přátelské jako nikdy předtím, jak bilaterálně tak i v rámci NATO a Evropské unie. V průběhu času se mezi Čechy a Němci vytvořila řada lidských kontaktů, osobních vazeb a přátelství, které na různých úrovních přispívají k dobrému, plodnému a vzájemně prospěšnému sousedství.

Doufám, že také my dva budeme v tomto směru užiteční a dovoluji si proto, pozvat Vás, pane prezidente, na státní návštěvu do České republiky.

S Vašimi předchůdci jsme se často scházeli v různých příhraničních městech Česka a Německa, vyměňovali si názory a diskutovali o aktuálním dění. Byl bych rád, kdybychom i na tuto tradici mohli společně navázat.

Ve Vaší nové funkci Vám přeji mnoho úspěchů a doufám, že Vás už brzy budu moci přivítat na Pražském hradě.

S úctou

Václav Klaus

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama