Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2012 16:20:00

Přeji panu Gauckovi hodně úspěchů při výkonu prezidentského úřadu.

Přeji panu Gauckovi hodně úspěchů při výkonu prezidentského úřadu.

Blahopřání prezidenta Joachimu Gauckovi ke zvolení do funkce prezidenta

Vážený pane prezidente,

dovolte mi, abych Vám jménem občanů České republiky i jménem svým srdečně pogratuloval k Vašemu zvolení prezidentem Spolkové republiky Německo.

Naše země spojují těsné, přátelské a užitečné vztahy v ekonomické, politické i kulturní oblasti, a to jak bilaterálně, tak i v rámci NATO a Evropské unie. Spojuje nás také mnoho osobních vazeb a profesionálních kontaktů. Jsem tomu velmi rád a věřím v další rozvoj spolupráce mezi našimi státy.

Přeji Vám, pane prezidente, pevné zdraví, trpělivost a hodně úspěchů při výkonu prezidentského úřadu. Dovolte mi, abych Vás pozval na oficiální návštěvu České republiky. Bude mi radostí se s Vámi setkat a přivítat Vás zde na Pražském hradě.

S přátelským pozdravem

Václav Klaus

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama